Zupa:
Krem szparagowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
Eskalopki wieprzowe w sosie kurkowym
Kotlet de volaille
Zraziki wołowe po staropolsku
Karkówka pieczona w garniturze z jarzyn
Udka z kurczaka faszerowane musem grzybowym
Roladki wieprzowe z szynką i serem
Dodatki:
Ziemniaki, frytki, pyzy, bukiet surówek, buraczki zasmażane, warzywa gotowane
Deser:
Fantazja lodowa z owocami i bitą śmietaną
Zimny bufet:
Indyk w maladze
Schab ze śliwką pieczony w boczku
Roladki drobiowe z musem paprykowym
Mieszki wieprzowe z serem feta
Galantynki drobiowe z morelami
Roladki z sandacza z kawiorem
Polędwiczki w koszulce ziołowej
Sałatki: jarzynowa tradycyjna, drobiowa z ryżem, serowo-brokułowa
Do zimnego bufetu podajemy pieczywo i masło
Śniadanie:
Barszczyk czerwony czysty
Golonka gotowana
Szaszłyki drobiowo-warzywne
Boeuf Strogonow
Kapusta zasmażana
Do śniadania podajemy pieczywo i masło